2 FEDE

Koncertnavne

+ gebyr

245,-

Første 1.000 stk.

Til firmaer, personaleforeninger, HR afdelinger, klubber m.m.

Rigtig mange firmaer og personaleforeninger har gennem de sidste 5 år med stor succes, lagt deres sommerfest i forbindelse med en af Rock ved Åen koncerterne og i foreningen glæder vi os rigtig meget til igen i 2018, at tilbyde firmaer, foreninger, klubber og lignende at holde sommerfesten i gode og festlige rammer.
 

Årets sommerfest 2018

Placer jeres sommerfest I forbindelse med Rock ved Åen fredag den 22. juni.

Musikken leveres af 2 stærke navne - legendariske Big Fat Snake, som er på deres – Afskeds Tour 2018, samt et af Danmarks største og mest populære partybands – Dodo & The Dodos, og efter koncerterne fortsætter feste i Hancockteltet sammen med Sæbeboblerne, som spiller op til dans – det kan kun blive godt.
 

Pris kun 449 kr. pr. person - min. 6 personer.

Pakken indeholder adgangsbillet og en festlig opstart med en spændende forret og en super lækker sommerbuffet i forbindelse med koncerten. 

Arrangementet foregår i et lukket område i det hyggelige og stemningsfyldte Hancock Telt med Sam’s Bar inde på koncert pladsen, hvor sommerfestdeltagerne får et område i teltet, med høflig betjening indtil det sidste band på pladsen går af. Er I rigtig mange kan I få jers egen afdeling.

Book nu
Der er et begrænset antal pladser i Sommerfest Teltet, så book nu på kontakt@rockvedaaen.dk og vær med til at fejre Big Fat Snake på deres Afskeds Tour 2018 “AU REVOIR MADAME” og fest igennem med Dodo & The Dodoes.  

Kontakt foreningen og få et tilbud:
Skriv Firmanavn, kontaktperson, mobil, mail og ca. antal.
Så kontakter vi dig snarest omkring en aftale.  KLIK HER