2 FEDE

Koncertnavne

+ gebyr

245,-

Første 1.000 stk.

Rock ved Åen 2017 klar til julesalg

Kære Skibonitter, Rock ved Åen melder klar til julesalg...

Rock ved Åen 2017     

Kære Skibonitter - Rock ved Åen melder klar til julesalg til koncerterne i 2017

Programmet bliver meldt ud til november og vil indeholde gode spændende danske og måske også udenlandske navne.

I stedet for 4 gange vil der i 2017 blive 2 eller 3 gange Rock ved Åen i juni / august / september. Så alle RVÅ fans kan godt glæde sig og begynde at spare sammen til billetsalgsstart i november. Mange bruger RVÅ billetter som julegave og det glæder vi os til at kunne tilbyde igen i år.

Som noget nyt i 2017 tilbyder Rock ved Åen, at man kan købe dagsbilletter til alle datoer fra start. Det betyder at man kan købe til 1 eller flere koncerter, når salget åbner og selvfølgelig vil der være en besparelse ved at købe tidligt og til flere koncertdatoer på en gang.

Koncerterne vil igen blive lavet i tæt samarbejde med foreningerne SfH og Gators m.f., og der vil også i 2017 blive mulighed for at købe mad på pladsen under koncerterne.

Hancock er fortsat en at vore hovedsponsorer og eneleverandør af øl og sodavand og det bliver igen i 2017 muligt at afholde sommerfester for personaleforeninger og firmaer til koncerterne. Disse sommerfester har været en kæmpe succes i 2016 med op til 450 personer til spisning pr. koncert.

Mange lokale firmaer har været flinke til at bakke op omkring Rock ved Åen koncerterne gennem årene og bestyrelsen håber at endnu flere vil bakke op om RVÅ i 2017 og dermed være med til at sikre disse endags koncerter i Skive. Er man interesseret kan man kontakte bestyrelsen på foreningens hjemmeside.

Rock ved Åen henvender sig til det modne publikum som ikke kan overskue en 3 eller 4 dages festival, men hellere vil sprede musikoplevelsen over flere omgange. Og konceptet til Rock ved Åen er fortsat at mødes med venner og bekendte til hyggeligt samvær, med god musik man kender og kan synge med på.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen Skive & Friends